Vill du förnya ditt medlemskap 2021?

Även om det inte alltid är surfbart, så har vi Ibland fullt upp med livet och glömmer saker helt enkelt…

Har du som tidigare registrerat medlem försökt att köpa eller förnya ditt medlemskap i efterhand, så finns en stor risk att du har fått ett fel-meddelande i webbshoppen. Vid kassan har du antagligen fått ett meddelande om att ”ett konto är redan registrerat med din e-postadress” enligt bilden nedan.

 

Ovanstående meddelande är helt enkelt för att webbshoppen är direkt-kopplat till föreningens medlemssystem. Det är ju ingen hemlighet att vi helst vill vara på vattnet i stället för att hålla på med en massa pappersarbete och dubbletter i medlemssystemet.

För att du ska kunna förnya ditt medlemskap i efterhand och använda samma epost-adress som tidigare så måste du logga in på följande länk:

stormhuset.se/medlemssida

Ifall du inte har registrerat något lösenord tidigare, så klickar du helt enkelt på ”glömt lösenord” enligt bilden nedan.

När du sedan har registrerat nytt lösenord och loggat in på sajten, kan du förnya ditt medlemskap som vanligt i kassan.

Om allt har gått rätt till så ska du få en bekräftelse inom kort från oss enligt bilden nedan.

 

Ifall det mot förmodan strular med förnyelse av medlemskap så släng iväg ett meddelande till info[@]varbergsforenadesurfare.se så kikar vi på det.

Varför ska jag förnya mitt medlemskap?

årsmötet den 5 februari 2019 beslutade föreningen att medlemsavgiften skall vara 100 kronor/person, alternativt 300 kronor/familj och kalenderår.

Beslutet om årlig medlemsavgift hänger ihop med vad vi kallar för VFS 2.0 – att föreningen behöver ha aktiva medlemmar för att kvalificera föreningen för framtida bidrag.

Med aktiv medlem menas att man är betalande medlem på årsbasis till skillnad från tidigare då man egentligen varit medlem när man erlagt medlemsavgiften och sedan fortsatt vara det år ut och år in.