Vision

Stiltje, bris eller storm? Oavsett väder så möts vi i Stormhuset.

Det är här vi träffar vänner vi inte visste vi kände. Möts upp efter vi surfat. Byter om i varma omklädningsrum, får det där tipset som gör att du sätter nästa trick eller värmer oss i bastun mellan passen.

Stormhuset bygger på medlemmarnas engagemang. Här kan unga få mer vattenvana och tryggt utforska surfsporter tillsammans med mer erfarna. Det är även här de yngre, som inte har bil, kan förvara sin utrustning.

Det finns enklare brädor som medlemmar kan använda själva, eller ge vänner möjlighet att testa på.
Verkstaden kan man låna för att fixa egen utrustning, eller delta i en kurs som någon av de mer erfarna håller i.

I de större lokalerna kan du ta del av clinics, föreläsningar eller filmvisning på storbildskärm. Det finns även wifi för de dagar vi väntar på bättre förhållanden.

Stormhuset är stort, och vi delar gärna med oss. Ibland håller andra lokala föreningar med anknytning till havet till här. I huset möter du olika typer av människor där passion för havet är den gemensamma nämnaren.

Kaféet är till för alla och här kan du som är nyfiken på surf och allt vad det innebär njuta av stämningen med nyfunna vänner.

Vi möts i Stormhuset – Oavsett om du surfar eller hellre vill sitta vid den öppna spisen och njuta av utsikten när de andra leker i vågorna.