Med stöd från Varbergs Sparbank genom Sparbanksstiftelsen på 7,4 miljoner blir nu drömmen om Stormhuset verklighet.

Fredagen den 2 juni bjöd Varbergs Förenade Surfare och Varbergs Sparbank in till gemensam pressträff med fokus på Stormhusets framtid. På träffen som passande nog hölls på surfparkeringen i Apelviken kunde vi informera om det fantastiska beskedet att föreningen får stöd om 7,4 miljoner för att bygga föreningshuset Stormhuset.

I filmen nedan berättar Kristján Fannar, projektledare för Stormhuset mer om arbetet.

Ett avgörande bidrag från Varbergs Sparbank

Varbergs Sparbanks bidrag är helt avgörande för att Stormhuset nu blir verklighet. Det tidigare stödet från Allmänna Arvsfonden är nämligen villkorat till att föreningen även erhåller stöd från Varbergs Sparbank.

Med det här bidraget stöttar banken inte bara föreningens dröm om en vädersäkrad föreningslokal mitt i Apelviken, utan man är med och bygger gemenskap för så många människor och bygger hela Varbergs identitet och kultur.

Vad är Stormhuset?

Byggnaden som fått namnet Stormhuset kommer att bli ca 200kvm och innehålla samlingslokal, omklädningsrum, wc/dusch, bastu, förvaring, toaletter samt förråd/kontor. Byggnaden är designad för lågt underhåll, samt med material som klarar av föreningsverksamhet med saltvatten och sand.

Vi är övertygade om att Stormhuset kommer bli ett framtida landmärke för Varberg.

Extrainsatt Årsmöte: 20 juni 2023

Med anledning av de erhållna bidragen, bjuder Varbergs Förenade Surfare bjuder in medlemmar till ett extrainsatt årsmöte! Syftet är att gå igenom föreningens stadgar samt delge information om det kommande Stormhuset.

När: Tisdag 20/6
Tid: 19.00
Vart: Vi återkommer med plats

Anmäl dig gärna i detta evenemang på facebook så vet storlek på möteslokal.