Brädeboa på fel plats

Nu är den äntligen på plats i Läjet och vi är superglada över vår fina ”Brädeboa”!

Det främsta syftet med Brädeboa är att underlätta för våra ungdomar och andra utan tillgång till transport att kunna surfa.

Vi är däremot inte lika superglada över placeringen av den. Det blev faktiskt inte alls som vi hade tänkt oss och föreslagit. Av någon anledning har den placerats mitt i parkeringarna..??

Men lika lite som vi styr över väder och vind kunde vi påverka Brädeboas placering innan den redan var på plats.

Ovan ser ni gårdagens styrelsemöte på plats vid Brädeboa. Vi har redan börjat jobba febrilt på att få till en bättre och lite mer estetiskt tilltalande placering som inte heller kommer att påverka lika många parkeringsplatser som den gör nu. Vi hoppas att vi kan lösa detta så fort som möjligt!

Lokaltidningen Hallands Nyheter kom även förbi och skrev en artikel om Brädeboa i dagens tidning – Du hittar länken nedan.

Intresserad av att hyra plats?

Vill du också hyra plats i Brädeboa? Det enda du behöver göra för att reservera din plats är att slänga iväg ett mail till styrelsen på info[@]varbergsforenadesurfare.se och anmäla intresse.

Ingen invigning

En ny brädförvaring i Läjet förtjänar såklart en storslagen invigning, men hela Covid-19 grejen gör att vi pausar det på obestämd tid.

 


Tyvärr är Hallands Nyheter artikeln bakom en betalvägg – men nedan finns en direktlänk.