Vilken uppslutning och vilket engagemang.

Onsdag den 27 februari genomförde vi det första av tre medlemsmöten om Surfhuset. Tanken med dessa möten är att samla idéer från er medlemmar som sedan föreningens representanter ofiltrerat tar med sig in kommunens designdialog.

Inte mindre än 43 engagerade Varbergssurfare hade tagit sig till Apelviken och fick sedan spruta ur sig mängder av roliga, kreativa och härliga förslag på vad de vill att ett surfhus skall bestå av.

Riktigt kul med så många tjejer representerade. Dessutom var det ett imponerande ålderspann från 16 -70 år!

Innan mötet hade vi fått mängder med meddelanden och mails med synpunkter och önskemål från de medlemmar som inte kunde komma på mötet.

Först fick vi en ypperlig genomgång om bakgrunden för Stormhuset och det förarbete som gjorts av Kristján Fannar. Förutsättningar, utmaningar och finansiering var några av de punkter som diskuterades.

Ordförande Kjell Sallén informerade sedan om hur den fortsatta medlemsdialog kommer ske och hur den hänger ihop med kommunens designdialog.

Sen var det dags för alla medlemmar att gruppvis tycka till, önska och kanske till och med drömma en smula.
Eftersom detta var den första medlemsdialogen fanns inga begränsningar och därför ett bra tillfälle att vara allmänt kreativ.

Grupperna spanade och diskuterade idéer fördelat på tre punkter:

  • Stormhuset
  • Surftorg
  • Förvaring.

Slutligen fick varje grupp presentera sina mest prioriterade förslag och samtliga idéer hängdes upp för diskussion och dokumentation.

Stort tack alla som dök upp och ni som skickat in förslag, tillsammans skapar vi Stormhuset

Klicka på bilden nedan för en sammanställning av kvällens alla önskemål/förslag.
(Rödmarkerade punkter = prioriterade)